Contact

Praktijklocatie Drempelcoach

De praktijk van Drempelcoach bevindt zich in het centrum van Voorschoten op loopafstand van het treinstation. Ik heb een praktijkruimte op de eerste etage van het Silver Business Center met uitzicht op het nieuwe Deltaplein. Indien benodigd is een lift aanwezig.
Ik heb nog geen inloopuur, omdat ik mijn tijd reserveer voor mijn cliënten en tijdens die afspraken mijn volledige aandacht bij de cliënt heb. als je een afspraak wil maken, neem dan telefonisch, per mail of via het contactformulier contact op, alle gegevens vind je op deze pagina. Ik beloof zo snel mogelijk contact met je op te nemen!

Contactgegevens

E-mailadres:

info@drempelcoach.nl

Telefoonnummer:
085 – 301 08 88

Adres

Silver Business Centre
Schoolstraat 174
2252CN – Voorschoten

Drempelcoach

i

Praktijkgegevens

KvK nummer:
63982889

BTW nummer:
855475912B01

Algemene Voorwaarden
Disclaimer

Contact opnemen?

Indien je een algemene vraag hebt, of een opmerking over de website, dan gaarne het contactformulier invullen, zodat ik daarop actie kan ondernemen.

Annulering

Per sessie reserveer ik 2 uur voor mijn cliënt. Indien een afspraak onverhoopt geannuleerd moet worden, kan dat kosteloos tot maximaal 24 uur voor de afspraak. Indien de annulering binnen 24 uur van de afspraak plaatsvindt, kan ik mijn tijd niet meer anders inzetten en ben ik genoodzaakt de sessie in rekening te brengen dan wel mee te rekenen in het pakket.

Drempelcoach staat bij de volgende organisaties ingeschreven:

Indien u een klacht heeft over de behandeling, kunt u een klacht indienen bij de geschillencommissie van de beroepsvereniging door op de link hieronder te klikken:

https://www.hypnoseexperience.nl/voor-de-particulier/

Pin It on Pinterest