“Waar een Wils is, komt de weg vanzelf”

Introductie

Laat ik mij even voorstellen. Ik ben Erwin Wils, Europa’s nummer 1 expert in het transformeren van onbewuste blokkades. Van jongs af aan heb ik mezelf altijd al uitgedaagd. Ik hou ervan mijn brein aan het werk te zetten om deze zo in topconditie te houden. Cryptogrammen, somsudoku’s en andere varianten, strategiespelletjes, kolonisten van Katan, Ruzzle, en meer van dit soort uitdagende spelletjes zijn aan mij wel besteed. Naast hersenkrakers houd ik ook graag mijn lichaam in goede conditie en heeft sporten altijd een grote rol in mijn leven gespeeld. Zwemmen, voetbal, judo (34 jaar, waarvan ruim 10 jaar op wedstrijdniveau), fitness, squash, skiën, balspelen (volleybal, basketbal, waterpolo, golf), noem het maar op en ik ben er wel voor te vinden.

Werkverleden

Na het afronden van mijn studie in 1996 (TU Delft, elektrotechniek, vakgroep meet-en regeltechniek), ben ik fulltime gaan werken. Ook in mijn werk ben ik altijd op zoek geweest naar uitdagingen en ben ik mezelf blijven ontwikkelen. Zo heb ik diverse leiderschaps- en coachingstrainingen gevolgd en heb ik in 2001 de leergang “Foundations of Management” gevolgd op de Universiteit van Nyenrode.

In mijn hele loopbaan haalde ik de meeste voldoening uit het helpen van collega’s en het optimaliseren van processen. In de ruim 20 jaar dat ik als werknemer werkzaam ben geweest in het zakenleven, heb ik vele rollen op diverse niveaus vervuld, van helpdeskmedewerker naar afdelingsmanager naar proces-/ketenmanager. Kijk op mijn LinkedIn profiel als je het volledige overzicht wil zien.

Mijn eigen transformatiemoment

In 2014 bedacht ik me echter dat ik wel processen kon optimaliseren en de verbeteringen aantonen met grafieken, metingen, etc. alleen als de mensen zelf niet veranderen, veranderen de processen uiteindelijk ook niet en ging ik me richten op opleidingen om mensen mee te krijgen in veranderingen. Via via kwam ik in aanraking met hypnose en regressietherapie en raakte ik geïnspireerd, omdat deze techniek mijn beide jongens zou kunnen helpen. Zij zijn uiteindelijk mijn inspiratie geweest om dit pad op te gaan. Toen ik begin 2015 met mijn eerste hypnotherapie opleiding begon, wist ik na het allereerste blok dat ik eindelijk mijn passie gevonden had.

Hier komt alles samen wat ik leuk vind:

N

Mensen helpen op een coachende manier

N

(interne) processen optimaliseren

N

Kennis overdragen

N

Blijvend leren en ontwikkelen

N

Elke sessie is weer een nieuwe, unieke uitdaging

Ik ben er ook echt van overtuigd dat ik nu eindelijk het verschil kan maken in het leven van anderen, dat ik serieus toegevoegde waarde kan leveren en dat ik al mijn talenten kan inzetten. Ieder mens is uniek, heeft zijn of haar eigen issues, oplossingen en wegen om daar te komen en mijn uitdaging is jou daar zo goed mogelijk bij te begeleiden. Één van mijn waarden is “afspraak is afspraak”. Ik kom liever een half uur te vroeg, dan 5 minuten te laat op een afspraak. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat ik al mijn capaciteiten zal inzetten om jou te helpen, dat commitment geef ik je nu al.

Volg me op Social Media

Ik vond je professioneel overkomen en oprecht geïnteresseerd.

Jessica

Cliënt

Ik vond je een aangename man. Prettig in de omgang.

Rijkjan

Cliënt

Door de diverse trainingen die ik gevolgd heb, heb ik inmiddels de volgende certificeringen behaald:

All-round master Hypnotherapeut

Certified Hypnotherapist, specializing in conversational Hypnosis

Practitioner of Ericksonian Hypnotherapy

Practitioner of Ericksonian Hypnotic Metaphores

EMDR Practitioner

IEMT Practitioner

Master of Science in Electrical Engineering

Daarnaast heb ik diverse kortdurende trainingen en masterclasses gevolgd die mijn gereedschapskist meer dan gevuld hebben en blijven vullen. Alle kennis en ervaringen die ik tot mijn beschikking heb, staan uiteraard ook ter beschikking van jou.

Erwin is als professional een fijne therapeut en zeker ook prettig als persoon. Als geen ander weet hij de drempels in iemands leven te ontdekken en die weg te nemen met de juiste technieken die hij bezit.

Belemmeringen of ongewenst gedrag hoort hij in alle rust aan en op een deskundige manier behandelt hij deze. De oplossingen zijn doeltreffend en blijvend, dat maakt zijn therapie tot een succes met een duurzaam karakter.

Erwin kan ik zeker aanbevelen, het zal je zeker helpen!

Henk

Allround Master Hypnotherapeut

Erwin heeft bij Take Off Support in 2015 de opleiding Hypnose 1.0 gevolgd en in 2016 de Allround Master Hypnotherapeut opleiding. Welke hij op 28 april 2016 heeft afgerond.

Tijdens de lessen viel Erwin op door zijn gedrevenheid die aan het fanatieke grensde. Niet zozeer, omdat hij de beste wilde zijn, maar vooral omdat zijn diepste wens was om mensen (groot en klein) echt te kunnen helpen. Dit doet hij op geheel eigen wijze; geduldig, integer, empatisch en professioneel. Getuige zijn examen, waar hij met vlag en wimpel voor is geslaagd.

Een belangrijk criterium voor het examen is dat ik mijn eigen kinderen naar betreffende therapeut moet kunnen verwijzen. Erwin voldoet volledig aan deze norm. Ik beschouw hem inmiddels als een gewaardeerd collega Hypno- & EMDR therapeut. Erwin is een volwaardig ambassadeur van Take Off Support.

Ik wens Erwin dan ook alle succes met zijn praktijk en weet zeker dat hij een therapeut is die het verschil maakt!

8 februari 2017

Koos Schinkel

Hoofddocent, Take Off Support

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?

Bekijk de verschillende mogelijkheden
logo_klein

De naam van de praktijk kwam spontaan bij me binnen en past mijns inziens ook goed bij het mission statement. Elke belemmering die mensen tegenhoudt hun volledige potentieel in te zetten, kan gezien worden als een drempel. Het is mijn taak die drempels weg te nemen. Niet door je te vertellen wat je moet doen, maar door je eigen, interne hulpbronnen aan te spreken. Op die manier is het niet iets dat je opgedragen wordt, maar echt vanuit je eigen kracht komt, van binnenuit en dat werkt vele malen sterker. En omdat het van binnenuit jezelf komt, kan ik jou alleen begeleiden in het proces deze bronnen te vinden en in te zetten, vandaar het coach gedeelte. En persoonlijk vind ik het een korte en krachtige naam.

Ik run de praktijk samen met mijn vrouw (Annemiek Wils van https://www.shiningkids.nl). Ik heb mijn praktijkruimte in het centrum van Voorschoten en deze is goed bereikbaar. Gratis parkeerplaatsen in de omgeving (maximaal 1 uur recht voor de ingang gedurende winkeltijden, onbeperkt in de wijk)
en op loopafstand van het station. Ik zit op de eerste etage, een lift is aanwezig. Ik zie je graag in mijn praktijk!

Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte met interessante artikelen en tips

 Ik meld me graag aan:

Pin It on Pinterest