Mijn persoonlijke aanbevelingen

Leer van de ervaring van anderen

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden

Deze pagina bevat titels van boeken die iedereen zou moeten lezen. Tijdens mijn loopbaan en opleidingen heb ik met deze boeken veel kennis vergaard, qua inzicht en kennis. Ik hoop dat je met deze boeken net zo geïnspireerd raakt als ik, doe er je voordeel mee.

Wanneer je op de link klikt, kan je het boek direct bij Bol.com bestellen, wel zo gemakkelijk.

Profit First

Prifit first cover “Profit First” geeft een methodiek hoe je geld kunt verdienen met je bedrijf, door op een andere manier naar je geldstromen te kijken.Veel heeft te doen met je eigen mindset en daarom spreekt dit boek mij ook zo aan. De reden dat veel bedrijven en praktijken na enkele jaren failliet gaan, komt doordat er ondanks genoeg omzet, er achter de komma te weinig overblijft om van rond te komen. Mike Michalowicz maakt daar in zijn boek een einde aan, áls je bereid bent je mindset te veranderen. Waar veel mensen nog zijn groot gebracht met de formule “Omzet – kosten = winst”, gooit de schrijver van dit boek het roer compleet om. Het boek is vertaald door Femke Hogema, waarbij zij enkele toevoegingen gedaan heeft voor de Nederlands markt. Absoluut een aanrader wanneer je ervoor wilt zorgen dat je bedrijf blijft bestaan en winst maakt!

Paperback versie Profit first, Mike Michalowicz en Femke Hogema

E-book versie Profit first, Mike Michalowicz en Femke Hogema

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Portret Milton H. EricksonMilton H. Erickson

De beroemde hypnotherapeut Milton Erickson is de grondlegger van de moderne hypnotherapie en inspiratiebron van Bandler en Grinder voor het ontstaan van N.L.P. Het is ongelofelijk hoe deze grootheid te werk ging en doordacht elke handeling tijdens zijn werk of training was. Hoe meer ik over hem lees, hoe meer bewondering ik krijg. Als je een idee wilt krijgen van zijn werkwijze en wilt genieten van zijn verhalen, zijn de volgende boeken absolute aanraders:

Onbewust leren – een week met Milton H. Erickson, zijn visie en werkwijze tijdens een workshop

Mijn stem gaat met je mee – therapeutische verhalen van de beroemde psychiater en hypnotherapeut Milton H. Erickson

De Februariman heb ik nog liggen om te lezen. als deze net zo goed is als deze twee, krijgt dit boek ook zeker een vermelding als persoonlijke aanbeveling!

Bewaren

Bewaren

Pin It on Pinterest