Succesverhalen

Succesverhalen en korte reacties van andere cliënten.

Dit soort reacties geven mij de positieve energie waar ik het voor doe.

De aandacht die je geeft als iemand zijn verhaal doet is zeer goed!

Michael

Cliënt

Relaxed, rustig, ter zake kundig, positief, duidelijke uitleg, … Samengevat: prettig

Reina

Cliënt

Erwin heeft mij goed geholpen om mijn zakelijke en privé doelen te bereiken. Hij neemt echt de tijd voor je, is betrokken en hij bereidt de stof goed voor. Hij vertelt niet alleen wat er moet veranderen, maar ook hoe en waarom. Ook houdt hij goed rekening met de context. Hij geeft oefeningen mee, waar je echt mee aan de slag kunt. Ik heb een aantal maanden sessies gedaan met Erwin en ik heb inmiddels mijn doelen bereikt. Het is duidelijk dat hij passie heeft voor zijn vak en hij straalt expertise uit.

Arabella

Proces specialist

Hele verandering waar ik enorm blij mee ben, ik geniet ook meer en zie aan mijn kinderen dat ik veranderd ben, want zij zijn een stuk rustiger….. vind het geweldig!!!!!

Sylvia

Zelfstandig onderneemster

Ik heb ons kennismaking gesprek zeer prettig ervaren. Je stelde me in het begin van het gesprek al op mijn gemak. Nadat je je voorstelde en vertelde wie je bent, was mijn beeld bevestigd. Je bent een open, positief ingestelde eerlijke man. De vragen die in ons gesprek gesteld werden maakten me duidelijk dat ik (zoals iedereen) mijn eigen persoonlijke pluspunten heb, waar ik me niet bewust van was. Het maakte me duidelijk beter naar mezelf te kijken en mezelf minder weg te cijferen, dat doet goed voor mijn zelfvertrouwen. Een mentale oppepper in het kort! Ook het positieve gebruiken van taal, het vermijden of correct gebruiken van het woordje “maar” heeft mij aan het denken gezet. Daarbij als bonus nog een goede tip gekregen voor een boek dat voor mij op dit moment een goede hulp biedt. Kortom, ik ben heel blij dat ik contact heb gezocht met je Erwin. Het heeft mijn idee over mezelf verbeterd, me aanleiding geboden om beter naar mezelf te kijken. Hetgeen al meteen een positief gevolg heeft voor mij en mijn omgeving.

Dyon

Specialist klantenservice

Erwin heeft mij geholpen om (veel) meer richting te geven aan mijn professionele loopbaan, en de bijbehorende uitdagingen daarbij een plek te geven en handvatten om er mee om te gaan. Wat me vooral is bijgebleven is de onvoorwaardelijke tijd en rust die genomen werd om het gesprek aan te gaan: een verademing!

Cees

Quality specialist

Vandaag precies 1 jaar rookvrij en inmiddels 18 weken zwanger van een prachtig gezond meisje! Nog elke dag dankbaar en trots!!

Arlette

Cliënt

Met hulp van de Drempelcoach inzicht in mezelf verworven simpelweg door te realiseren wat belangrijk voor mij als mens is. Dit kan ik nu perfect gebruiken in mijn privé en zakelijk leven waardoor zowel mijn privé als zakelijk leven een impuls hebben gekregen.

Willem

Senior netwerk specialist

Ik vond je een aangename man. Prettig in de omgang.

Rijkjan

Cliënt

 

Of het zin heeft? Ik ben een jaar na de sessie nog steeds gestopt met roken en daar gaat het om!

Bastiaan

Cliënt

Ik vond je professioneel overkomen en oprecht geïnteresseerd.

Jessica

Cliënt

Kan het alle rokers aanraden….bijna 10 maanden een niet roker!!

Karina

Cliënt

Collega’s

Hieronder enkele aanbevelingen van mijn trainers, mentors en collega coaches en therapeuten

Erwin is als professional een fijne therapeut en zeker ook prettig als persoon. Als geen ander weet hij de drempels in iemands leven te ontdekken en die weg te nemen met de juiste technieken die hij bezit. Belemmeringen of ongewenst gedrag hoort hij in alle rust aan en op een deskundige manier behandelt hij deze. De oplossingen zijn doeltreffend en blijvend, dat maakt zijn therapie tot een succes met een duurzaam karakter. Erwin kan ik zeker aanbevelen, het zal je zeker helpen!

 

Henk

All-round Master Hypnotherapeut, EMDR-, IEMT therapeut, Brain & Body Care

Erwin heeft bij Take Off Support in 2015 de opleiding Hypnose 1.0 gevolgd en in 2016 de Allround Master Hypnotherapeut opleiding. Welke hij op 28 april 2016 heeft afgerond. Tijdens de lessen viel Erwin op door zijn gedrevenheid die aan het fanatieke grensde. Niet zozeer, omdat hij de beste wilde zijn, maar vooral omdat zijn diepste wens was om mensen (groot en klein) echt te kunnen helpen. Dit doet hij op geheel eigen wijze; geduldig, integer, empatisch en professioneel. Getuige zijn examen, waar hij met vlag en wimpel voor is geslaagd. Een belangrijk criterium voor het examen is dat ik mijn eigen kinderen naar betreffende therapeut moet kunnen verwijzen. Erwin voldoet volledig aan deze norm. Ik beschouw hem inmiddels als een gewaardeerd collega Hypno- & EMDR therapeut. Erwin is een volwaardig ambassadeur van Take Off Support. Ik wens Erwin dan ook alle succes met zijn praktijk en weet zeker dat hij een therapeut is die het verschil maakt!

Koos Schinkel

Trainer, coach, all-round Master Hypnotherapeut, Take Off Support

We’re very proud to announce that our first Senior Student, Erwin, has reached a standard where we can comfortably offer him a FORMAL PGC slot to teach each week. This is a huge day for us: one of you has already managed to meet the Gold Standard that I want to see in our Practice Group Leaders. Others are following close behind him. For now though, please check out his new slot, dedicated to all of the Year 1 materials, next week. His slot is every Monday at 3pm EST. Next time you see him, please take a moment to congratulate Erwin on his hard work over the last year. It has brought him to a place of great skill, where I feel comfortable letting him lead the new generation of students to success, in the same way our own staff have been doing for the last year!

April 10th, 2017

Igor Ledochowski

Master Hypnotist, Certified HypnosisTrainer, Bestselling Hypnosis Author, Hypnosis Training Academy

Guys meet the next top Mega Dutch Mega Speaker. He is #FamilyFirst now.

October 7th, 2017

JT Foxx

World's #1 Wealth & Business Coach, Serial Entrepreneur & Millionaire Underdog, Chairman, JT Foxx organization

Pin It on Pinterest