Trauma, PTSS of Depressiviteit verwerken

Kom weer in controle van je eigen leven

Trauma, PTSS of depressiviteit

Een trauma kan een grote invloed hebben op je verdere leven. Afhankelijk van de situatie, kan een persoon alle hoop verliezen en depressief worden. Een ander probeert terug te gaan naar de situatie voor het trauma. Een derde de hele wereld veranderen, zodat de kans op een nieuw trauma nihil wordt. In de eerste situatie komt de persoon in een slachtofferrol terecht. De andere twee situaties  zijn Mission Impossibles, omdat men niet kan tijdreizen dan wel de hele wereld veranderen. We kunnen het verleden helaas niet veranderen en het spijt me dat je door zo’n periode heen bent gegaan. Wat we wel kunnen, is de herinnering aan het verleden veranderen, zodat je je eigen leven weer kunt oppakken op een positieve manier en de last van het trauma niet meer hoeft te dragen.

“Je hebt mijn leven veranderd!”

Je hebt mijn leven veranderd!”. Een regel uit een referentie van een andere cliënt. Voor zo’n reactie doe ik het namelijk. Elke cliënt is voor mij een uitdaging het beste uit mezelf te halen, want ieder mens is uniek, heeft zijn of haar eigen problematiek, gewenste oplossing en eigen pad om daar te komen. Dat betekent dat ik niet geloof in standaarden. Mijn aanpak is maatwerk. Bij mij sta jij in het middelpunt. Mijn werk moet voor mij spreken en als ik daardoor gewaardeerd word, geniet ik daarvan. Na een verkenningstocht van 20 jaar in het zakenleven, heb ik nu binnen mijn praktijk mijn echte passie gevonden: mensen helpen op een coachende manier.

Verandering komt van binnenuit

Ik ga je niet vertellen wat je moet doen, ik begeleid je op je eigen, interne reis en geef je daar waar nodig tips. Al mijn kennis en ervaring staat tot jouw beschikking. Met mijn opleidingen kan ik ontzettend veel mensen helpen op diverse vlakken. Alleen wil ik graag echt een wezenlijk verschil kunnen maken in het leven van anderen en daarom heb ik gekozen voor de specialisatie trauma, PTSS en depressiviteit. Ik gun iedereen een positief leven en de beloning voor mij is op deze vlakken het grootst. Er is niets mooiers dan iemand te verlossen van zijn of haar probleem en ervoor te zorgen dat er weer van het leven genoten kan worden. Ik heb de tools en technieken in huis en die behoren te worden ingezet.

Afspraak is afspraak

Bovenstaand is mijn motto, dus je kunt er op rekenen dat ik alles in het werk zet om ook bij jou de gewenste verandering te realiseren. Als ik niet het gevoel heb dat ik voor jou het allerbeste kan geven, verwijs ik je met alle liefde door, zo lang jij maar optimaal geholpen wordt. Dat commitment geef ik je nu al. Ik hoor ook graag door wie je doorverwezen bent, want dan kan ik hem of haar ook bedanken voor het getoonde vertrouwen.

Je doet het erg leuk , ook de aandacht die je geeft als iemand zijn verhaal doet is zeer goed!

Michael

Cliënt

Relaxed, rustig, ter zake kundig, positief, duidelijke uitleg, … Samengevat: prettig

Reina

Cliënt

Komen de volgende punten je bekend voor?

u

Zou jij graag terug willen naar de situatie voordat het probleem zich openbaarde?

u

Wil jij anderen behoeden voor het trauma, maar voel jij je als een roepende in de woestijn?

u

Neem je het jezelf kwalijk wat er gebeurd is?

u

Loop je rond met een schaamtegevoel en lukt het je niet er vanaf te komen?

u

Kan jij niet meer functioneren zoals je graag zou willen?

u

Heb je het gevoel dat je geleefd wordt, dat je in een soort van overlevingsmodus bent?

N

Kom erachter hoe jouw probleem je zo beïnvloedde en krijg meer inzicht in jezelf

N

Je onverwerkte emoties behoren tot het verleden, zodat ze je leven niet meer beheersen

N

Je hebt de controle terug over je eigen leven en zet weer je eigen koers

N

Je komt tot acceptatie van het verleden en leeft weer in het hier en nu

N

Je ontdekt je eigen kracht weer en je zelfvertrouwen zal weer groeien

N

Je maakt een wezenlijke, positieve verandering mee in een relatief korte periode

Hoe zou dit voor jou zijn?

Hoe zou jij het vinden als je weer de controle terug kreeg over je eigen leven? Om eindelijk door die vicieuze cirkel heen te breken die je tot nu toe gevangen heeft gehouden?

Zou het niet geweldig zijn om eindelijk weer in je kracht te kunnen staan en positief naar het leven te kijken? Om die “ellende” achter je te laten en weer met een positieve blik vooruit te kunnen kijken? En wist je dat jij dat vermogen in jezelf hebt zitten om dit werkelijkheid te maken?

Kies nu voor de gewenste verandering

Wanneer wij samen gaan werken aan jouw herstel, zullen er diverse deuren voor je open gaan. Zo krijg je meer inzicht en begrip hoe het probleem jou zo bezig heeft gehouden. Je komt er achter welke interne hulpbronnen je altijd al tot je beschikking hebt gehad en die zetten we in om de gewenste verandering eindelijk te maken. Jouw emoties zullen je leven niet meer beheersen, zodat jij weer in controle komt van je eigen leven. Eindelijk sta je weer in je kracht. Het leven is veel mooier als je er positief naar kunt kijken.

Kies bewust voor Drempelcoach

5

Door mijn 20 jaar ervaring in het zakenleven op diverse posities, kan ik me goed inleven in diverse rollen en weet ik wat er speelt op alle lagen van een organisatie.

5

Ik werk niet volgens bepaalde scripts. Elk traject is maatwerk en per persoon bekijk ik wat de beste techniek en structuur is om het probleem aan te pakken.

5

Ik werk niet per uur, ik werk per sessie. Ik neem ruim de tijd voor je, omdat jij daar het beste bij geholpen bent.

5

In de duurdere pakketten kunnen we de afspraken afstemmen op jouw agenda. Dit zal tijdens het gratis kennismakingsgesprek besproken worden.

5

Ik ben hoogopgeleid en heb een technische achtergrond, waardoor ik heel makkelijk in oplossingen kan denken en verbanden leg.

5

Ik ben down to earth en deel graag mijn kennis.

5

Ik wil dat mijn werk voor mij spreekt. Daarom krijgt ook elke cliënt de aandacht en toewijding die hij of zij verdient en werk ik veelal met doorverwijzingen van andere tevreden cliënten of specialisten.

5

Doordat ik rechtstreeks met je onbewuste kan werken, zullen veranderingen vele malen sneller plaatsvinden dan in de reguliere zorg.

5

Afhankelijk van het gekozen pakket, vinden de behandelingen in de praktijk plaats, op locatie of via Skype. Samen bepalen we de meest optimale mix.

5

Ik run de praktijk samen met mijn vrouw. Zij heeft haar eigen specialisaties en samen kunnen wij een heel palet aan problemen en issues wegnemen. Daar waar nodig vult zij mij aan.

5

Ik plan ruim in dus je hoeft niet te wachten.

N

Gratis kennismakingsgesprek

Alle trajecten beginnen met een gratis kennismakingsgesprek, omdat ik vind dat er een klik moet zijn tussen jou en mij. Ik wil het gevoel hebben dat ik jou écht kan helpen en jij moet hetzelfde gevoel bij mij hebben. Als de klik er is, bespreken we welk traject het best bij jou aansluit.

N

Flexibiliteit in locatie en tijdstip

Afhankelijk van het overeengekomen pakket, kunnen wij in de praktijk, op locatie of via Skype werken, al dan niet buiten kantoortijd en al dan niet afgestemd op jouw agenda.

N

Gratis Psio bril bij de premium pakketten

Vanaf het zilverpakket ontvang je als extra een Psio bril voor extra ontspanning op de momenten dat jij dat nodig hebt.

N

Helderheid over het traject

Ik hou niet van onduidelijkheden. Het traject dat we samen overeenkomen bevat heldere doelen en mijn uitdaging is deze te overtreffen.

Ik vond je professioneel overkomen en oprecht geïnteresseerd.

Jessica

Cliënt

Ik vond je een aangename man. Prettig in de omgang.

Rijkjan

Cliënt

De pakketten van Drempelcoach

In een periode van 3 tot 4 maanden pakken wij het probleem aan waarvoor je bent gekomen. We bieden 3 pakketten met bijbehorende pakketprijs. Daarnaast is het mogelijk een compleet maatwerkpakket af te nemen, al naar gelang jouw situatie. Vanaf de premiumpakketten (zilver en hoger) ontvang je gratis een Psio bril. Deze bril combineert lichttherapie met geoptimaliseerde MP3 muziek, waardoor je bijvoorbeeld makkelijker in slaap komt of weer snel kunt opladen (powernaps van 10-15 minuten). Deze brillen zet de NASA in voor hun astronauten, dus je kunt er van verzekerd zijn dat het een hoog kwalitatief product is. De mogelijkheden en diverse opties worden besproken tijdens het gratis kennismakingsgesprek. Ik vind het belangrijk dat wij een klik met elkaar hebben, omdat ik jou zo goed mogelijk wil helpen.

Verwerk en verander

Afhankelijk van jouw situatie gebruik ik EMDR of IEMT om trauma’s en emoties te verwerken. Bij EMDR werk ik direct met het trauma, zodat je direct het effect kunt ervaren van de behandeling. Bij IEMT werk ik alleen met de emotie en hoef ik het trauma niet eens te weten.

Al mijn vaardigheden staan tot je beschikking

Naast IEMT en EMDR zet ik diverse andere geavanceerde technieken in om direct of indirect je onderbewustzijn aan te spreken, waar feitelijk al je geautomatiseerde programma’s draaien. De zaken waar je ogenschijnlijk geen controle over hebt, worden aangestuurd door je onderbewuste en door daar rechtstreeks mee te werken, is het mogelijk zeer snel veranderingen tot stand te brengen.

Echt maatwerk

Ik heb geen standaard script dat ik inzet, want mensen zijn niet in een standaard te vatten. Door goed naar jou te luisteren, kan ik gedurende het traject juist die tools en technieken inzetten die het best aansluiten bij jouw situatie en waar jij het meeste profijt bij hebt.

Wat kan je verwachten

Relatief korte trajecten

Ik werk in trajecten tot 6 maanden. Looptijd en inhoud wordt in onderling overleg vastgesteld. Naast een programma kunnen er ook losse sessies afgenomen worden. De kosten zijn per oplossing verschillend. Deze zullen we tijdens het intakegesprek doornemen.

Gratis intake gesprek

Voorafgaand aan een behandeltraject ontmoeten we elkaar voor een intakegesprek om elkaar te leren kennen en om te ontdekken of ik degene ben die jou verder kan/mag helpen. Aangezien we een intensieve periode in gaan, is het belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Als ik het gevoel krijg niet het beste te kunnen geven vanuit mijzelf, zal ik dit tijdens onze kennismaking ook aangeven. Ik wil dat jij  de beste ondersteuning krijgt. Tijdens dit intakegesprek bespreken we ook de diverse mogelijkheden en pakketten. Wanneer we er samen uitkomen, trekken we de agenda om de eerste afspraak vast te leggen.

Voldoende aandacht per sessie

Per sessie reserveer ik 2 uur waarin we samen aan de slag gaan. De eerste sessie gebruiken we om samen de problematiek nader te bespreken en de gewenste situatie vast te stellen. Gedurende het traject zullen we hier aan werken en daar waar nodig bijsturen, zodat we het meest optimale effect krijgen. Tussen de sessies door hebben we contact om de voortgang te bespreken, zodat we de volgende sessie zo efficiënt mogelijk kunnen inzetten. We beëindigen het traject met een afrondingsgesprek, waarbij we het traject evalueren, de resultaten bespreken en eventueel een vervolg bespreken.

Afspraken per pakket in overleg

De voortgangsgesprekken verlopen telefonisch, via Zoom of via Skype. Behandelingen worden, afhankelijk van het gekozen pakket, gegeven in onze praktijk, op locatie, via Zoom of via Skype. Het intakegesprek kan in onze praktijk of op locatie plaatsvinden, dit stemmen we telefonisch af. Uiteraard gaat alles in onderling overleg.

Betalingen

De dienst wordt geleverd na (aan)betaling. Betaling kan geschieden middels:

5

Pinnen in de praktijk

5

Overboeking via bankbetaling

Betaling in termijnen is mogelijk, bij betaling ineens wordt een korting berekend. Aangezien de praktijk geen overeenkomsten heeft gesloten met zorgverzekeraars, zijn de trajecten voor eigen rekening.

Aanbevelingen

Erwin heeft mij goed geholpen om mijn zakelijke en privé doelen te bereiken. Hij neemt echt de tijd voor je, is betrokken en hij bereidt de stof goed voor. Hij vertelt niet alleen wat er moet veranderen, maar ook hoe en waarom. Ook houdt hij goed rekening met de context. Hij geeft oefeningen mee, waar je echt mee aan de slag kunt. Ik heb een aantal maanden sessies gedaan met Erwin en ik heb inmiddels mijn doelen bereikt. Het is duidelijk dat hij passie heeft voor zijn vak en hij straalt expertise uit.

Arabella

Proces specialist

Hele verandering waar ik enorm blij mee ben, ik geniet ook meer en zie aan mijn kinderen dat ik veranderd ben, want zij zijn een stuk rustiger….. vind het geweldig!!!!!

Sylvia

Zelfstandig onderneemster

Je stelde me in het begin van het gesprek al op mijn gemak. Je bent een open, positief ingestelde eerlijke man.
De vragen maakten me duidelijk dat ik mijn eigen persoonlijke pluspunten heb, waar ik me niet bewust van was. Het maakte me duidelijk beter naar mezelf te kijken en mezelf minder weg te cijferen, dat doet goed voor mijn zelfvertrouwen. Een mentale oppepper in het kort!
Ook het positieve gebruiken van taal, het vermijden of correct gebruiken van het woordje “maar” heeft mij aan het denken gezet.
Kortom, ik ben heel blij dat ik contact heb gezocht met je Erwin. Het heeft mijn idee over mezelf verbeterd, me aanleiding geboden om beter naar mezelf te kijken. Hetgeen al meteen een positief gevolg heeft voor mij en mijn omgeving.

Dyon

Specialist klantenservice

Erwin heeft mij geholpen om (veel) meer richting te geven aan mijn professionele loopbaan, en de bijbehorende uitdagingen daarbij een plek te geven en handvatten om er mee om te gaan.
Wat me vooral is bijgebleven is de onvoorwaardelijke tijd en rust die genomen werd om het gesprek aan te gaan: een verademing!

Cees

Quality specialist

Met hulp van de Drempelcoach inzicht in mezelf verworven simpelweg door te realiseren wat belangrijk voor mij als mens is. Dit kan ik nu perfect gebruiken in mijn privé en zakelijk leven waardoor zowel mijn privé als zakelijk leven een impuls hebben gekregen.

Willem

Senior netwerk specialist

Ben jij klaar voor de verandering?

Laat je gegevens achter, ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op

Pin It on Pinterest